Duijvestein Wintersport

Duijvestein heeft snowboards voor mannen, vrouwen en kinderen. Hiernaast kun je er terecht voor wintersportaccessoires die ook van pas komen bij de snowboard sport. Warme handschoenen, goede wintersportkleding waarin je soepel kunt bewegen, en natuurlijk de onmisbare snowboardschoenen en snowboardbindingen (soft, medium en stiff) voor zowel mannen als vrouwen.

Duijvestein snowboards

Duijvestein heeft snowboards van meer dan 10 verschillende merken. De merken zijn stuk voor stuk kwaliteitsmerken die jaren meegaan en u veilig de sneeuw in laten gaan. Voor ieder is er wat wils in het assortiment snowboards van Duijvestein. De aanbieder biedt alle maten snowboards en heeft geregeld leuke aanbiedingen. Je kunt bij de shop online bestellen, dan heb je je board al binnen 1 werkdag binnen. Maar natuurlijk kun je ook een kijkje nemen in één van de filialen van Duijvestein. Zo kun je de boarden vasthouden, uitproberen en advies inwinnen van de deskundige verkopers.

Over Duijvestein Wintersport

Duijvestein Wintersport bestaat sinds 1955 en is een Nederlandse wintersportwinkel. De snowboards van Duijvestein en andere wintersportartikelen zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Duijvestein-wintersport heeft goede connecties met de leveranciers van zijn wintersportartikelen. Je zult daarom bij deze aanbieder geregeld leuke aanbiedingen tegenkomen voor bijvoorbeeld snowboards.

Duijvestein Wintersport biedt naast kwaliteitsproducten ook goede service. Zo kun je er terecht voor materiaaltests en professioneel onderhoud aan het wintersportgerei. Hiernaast is Duijvestein Wintersport altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wintersport en de benodigdheden ervoor.