Just Snowboard

Op Justsnowboard.nl vind je 5 verschillende snowboardmerken: Elfgen, Maffia, Nidus, Rage, en Trans. De snowboards zijn verkrijgbaar in allerlei maten, tussen de 140 en 167 cm lang. Hiernaast zijn er snowboards beschikbaar voor mannen, vrouwen en kids.

Snowboard set

Just Snowboard onderscheid zich door het brede assortiment in slechts enkele merken. Ook kun je bij deze winkel terecht voor complete snowboard sets. Zo ben je stukken voordeliger uit en weet je zeker dat het allemaal goed op elkaar aansluit en bij elkaar past. Er zijn kant-en-klare snowboard sets verkrijgbaar, maar je kunt ook je eigen set samenstellen. Als je een set besteld boven de €300,- krijg je er bij Just Snowboard een gratis snowboardtas bij.

Over Just Snowboard.nl

Just snowboard is gevestigd in Groningen aan de Stavangerweg. Deze online aanbieder heeft het Qshops Keurmerk; zij handelen dus volgens een bepaalde gedragscode. Just Snowboard geeft op zijn website veel informatie over snowboards, zijn snowboard sets en andere benodigdheden voor de sport. Zo kun je zien welke lengte je board moet zijn, hoe je een snowboard onderhoudt, welke maat snowboardschoen je nodig hebt en welke vormen snowboards er zijn en waar de vorm invloed op heeft tijdens het snowboarden. De webwinkel biedt ondanks dat het geen tastbare winkel heeft toch een volledige service aan.

Bestellingen boven €250 euro worden gratis verzonden en bij een snowboard set van minimaal €300,- krijg je er een snowboardtas gratis bij! Natuurlijk wil je een snowboard, snowboardschoenen en andere uitrusting eerst passen en zien. Daarom kun je bij Justsnowboard.nl binnen 30 dagen je producten retour zenden. Ook is het bij deze aanbieder mogelijk om achteraf te betalen, via bijvoorbeeld acceptgiro.